Laddar

Inlägg från 2017-12

Hur kommunicerar jag med ett litet barn?

Hur kommunicerar jag med ett litet barn?

Vill du också vara en sån där som barnen flockas kring, som lätt och naturligt får igång lek och samspel med vilket litet blygt barn som helst? Jag ska här dela med mig av några enkla knep. Följ dem – och du kommer att häpna över resultatet! Och inte nog med att barnen kommer att älska dig - du kommer också att öka barnens möjligheter till en god språkutveckling!
Språkstörning - Nio vanliga missförstånd

Språkstörning - Nio vanliga missförstånd

En språkstörning innebär att förmågan att förstå och uttrycka sig språkligt är påtagligt nedsatt och kan yttra sig på olika sätt. Statistiskt sett finns det minst ett barn i varje skolklass med en språkstörning. Men trots att kunskaperna ökar, så lever många seglivade myter och missförstånd kvar. Här vill jag försöka avliva några av dem.
Bloggmeny

Tips & Råd

Här finns information, inspiration, utbildning och pedagogiska verktyg för de barn, ungdomar och vuxna som kan behöva lite extra stöd för att klara vardagen. Med rätt kunskap uträttar vi stordåd tillsammans!

Vi vill vara med och sätta diagnosen Språkstörning (DLD) på kartan. Det är därför vårt fokus är så stort på just den NPF-diagnosen. Visste du att det finns fler som har diagnosen DLD än som till exempel har adhd? Läs mer på vår kunskapsbank och fråga gärna våra logopeder om du vill fördjupa dig i någon fråga.

ARTIKEL 1-2 2.1  | Visa alla